Procentueel snijverlies tegels verrekend op opgegeven netto hoeveelheden

Bij regelmaat contacteren klanten ons die elders tegels gekocht hebben dat ze niet toekomen met hun levering tegels, wij raden extra aan neem steeds voldoende snijverlies opdat uw Vloerder of u niet nodeloos moet wachten op een bijbestelling door een tekort aan tegels, breuk moet je ook incalculeren transport tussen fabrikant en tot in uw woonkamer kan wel eens voorvallen. Tevens is bijbestellen indien op dat ogenblik niet meer in voorraad u een hoofdzorg minder als u voldoende bestelde en bespaart u ook mogelijke tint verschillen die mogelijk zijn bij bijbestellingen. 

Nettometing plus: 
30 x 30 cm : 5 % 
45 x 45 cm : 8 % 
60 x 60 cm : 10 % 
groter formaat: > 12 % 
mozaïek : < 5 % 
stenen parkettegels 5 tot 8% 
Laminaat en Houtparket vloeren 5 tot 8% 
Natuursteenstrips 10% à 20%

Hierna nog extra bij te voorzien bij snijverlies tegels : 
Veel kleine ruimtes: 5 % extra
Diagonaal geplaatste tegels: 5 % extra
Legverbanden: 7 % extra 

Loten / einde reeksen 13% tot voorkeur 15% extra

Uiteraard kunnen we dit ook voor u uitrekenen volgens schets of plan tevens, plaatsbezoek is mogelijk. 

Géén terugname tegels, wij zijn niet verantwoordelijk voor te veel of te weinig aangeleverde / berekende tegels te meer ook wij niet de door u verstrekte gegevens kunnen verifiëren bij offerte/besteling. Werfsituaties en plaatsing op werf flexibel om tot een mooi resultaat te komen sommige tegels dienen (situaties) vaak anders verwerkt te worden. Overschoten zijn handig voor als u later iets (moet) veranderd (schade), tegelgamme is namelijk een snel groeiendveranderlijk product. 

Door transport vanuit buitenland naar Belgie en of van hieruit naar klant toe is het wel eens mogelijk dat er tegels breken deze kan u handig versnijden voor in hoeken etc... omruiling is enkel per volle ongeopende doos binnen de 3dagen na levering!

Terrastegels 1 cm   /   Terrastegels 2cm   / Budget : binnen en buiten tegels 60x60 vloeren voor binnen en buiten / Loten tegels te koop