Colorker tegels

Colorker tegels, verdeler Tegels ROOMAN.

Op de tegel markt is Colorker voor zowel de particulier als de professionals een toonaangevend bedrijf in kwaliteits tegels, zij besteden veel aandacht en onderzoek aan de wensen van hun klanten. Colorker heeft alles wat u nodig hebt om van te genieten. PDF cataloog Colorker

Vertrouwen is de beste garantie. Vertrouwen is iets dat moeilijk te bereiken is en gemakkelijk te verliezen. Daarom probeert Colorker steeds de juiste officiële certificaten te krijgen die aansluiten bij hun processen en producten. Zo kunnen zij altijd de doelstellingen verbeteren bij elke afdeling die betrokken is bij ontwikkeling en productieproces. De ontwikkeling van deze Spaanse tegels is een voortdurend innoverend  proces volledig klant gericht, waarin centraal zowel de  particulier als commerciële klant hun genoegen in vinden.

Hun keramische parket spreekt tot verbeelding en is nauwelijks tot niet te onderscheiden van echte parketvloer. Hun Tecktonia Digital Concept is een innovatief systeem voor digitale print op de keramische oppervlakken, het productieproces is veel milieuvriendelijker dan de traditionele systemen, alsook brengt het afvalvermindering met zich mee en de schoonmaak vermindering tijdens het proces.

U kan ook nu hier via onderstaand contactformulier uw persoonlijke prijsaanvraag door zenden voor gratis offerte op maat.