Gardenia orchidea tegels

Sinds 1961 heeft de Ceramiche Gardenia Orchidea Group een eigen concept van wonen ontwikkeld, een winnende keuze die het bedrijf tot synoniem voor Italiaanse stijl, uitmuntendheid en kwaliteit heeft gemaakt in de 100 landen waar het actief is.

Een toonaangevend bedrijf, een toonaangevende producent

Jaarlijks produceert Gardenia gemiddeld 4 miljoen meter keramiek, waarvan 1,5 miljoen in biotechnologie en 2,5 miljoen in steengoed van porselein. Het produceert ook alle speciale stukken en decors.

De 280 werknemers die elke dag werken in de faciliteiten van het Gardenia Orchidea bedrijf, op een totale oppervlakte van 130.000 m², kunnen genieten van een stimulerende werkplek die is gebouwd rond een doel van voortdurende verbetering en is ontworpen voor hun veiligheid en comfort.

De groep Gardenia Orchidea verzorgt de gehele productiecyclus, waarbij elke fase van het maken van de keramiek rechtstreeks wordt beheerd, van glazuren tot speciale afwerking, inclusief vakmanschap en handdecoratietechnieken, die typerend zijn voor de beste tradities van de sector.

Wenst u Gardenia Orchidea tegels prijzen te vergelijken vraag ons uw persoonlijke Gardenia Orchidea offerte via onderstaand contactformulier.

gratis offerte via onderstaand contactformulier, geef type tegel en formaat op en de hoeveelheid.