Wij bieden ± 50 soorten keramisch Parket aan.

keramisch parket aan de beste voorwaarden.

Ja hoor dit zijn “stenen vloeren” keramisch parket, het zijn perfecte imitaties van hout met zelfde structuur bijna niet te onderscheiden van echte plankenvloeren. Voor mensen met huisdieren een extra pluspunt geen krassen in uw parketvloer en zeer onderhoudsvriendelijk. De keramisch parket kent al enige tijd zijn stevige opmars wij verdelen voor u als huis merk onder andere Colorker en AB AZULEJOS BENADRESA, de technieken zijn verfijnder geworden opdat u bijna geen verschil ziet tussen keramische parket en een echt houten parketvloer.

Welke ruimtes.

keramisch parket kan in alle woonruimtes geplaatst worden, en dit in zowel particuliere woningen als in commerciële ruimtes / winkels...
tevens kan u keramisch parket doortrekken naar uw terras omdat ze vochtbestendig zijn. Uiteraard steeds volgens richtlijnen en slijtklasse van de fabrikant.


Variant antislip tegel.

U kunt de keramisch parket doortrekken naar buiten voor uw terrasvloer soms ook in variant antislip verkrijgbaar, ideaal ook rond uw zwembad het voordeel van een stenen vloer en geen super gladde vergrijzend echte hout.

Tevens antislip ook ideaal voor in natte ruimtes zoals inloopdouche.


Decoratief.

Word ook als decoratief element of volwaardige wandbetegeling gebruikt in badkamer tegen de muren hier kan u dan nog kiezen om de keramisch parket horizontaal of verticaal te plaatsen of elders in uw woning of zaak op vloer en wanden.

Wat zijn voordelen van keramisch parket.


Er treed geen verkleuring op door zonlicht, het is slijtvast en zeer bestendig tegen krassen zelfs na vele jaren intensief beloop blijft uw keramisch parket even mooi zoals toen u deze gekozen hebt. Geen enkel probleem om deze in vochtige plaatsen te gebruiken zoals keuken, badkamer, toilet, terras, tuinmuur.
Mits de juiste richtlijnen kan keramisch parket geplaatst worden op vloerverwarming dan wel met een geschikte ontkoppelingsmat.

In ons assortiment keramisch parket, bieden wij diverse Italiaanse & Spaanse parketvloeren aan bekijk ze alvast in onze webshop of kom langs !


keramisch parket Webshop klik hier.


Terrastegels 1 cm   /   Terrastegels 2cm   / Budget : binnen en buiten tegels 60x60 vloeren voor binnen en buiten / Loten tegels te koop