Plinten maken van tegels

Eigen plint productie, ook uit uw reeds aangekochte tegels hier of elders.

Om de fabrieksprijs te drukken produceren we zelf professioneel onze plinten verzaagd uit tegels en afgerond al dan niet of wel geëmailleerd (bovenzijde bij benadering zelfde kleur als tegels) en dit kan ook voor uw tegels die u reeds zou hebben.

Plint productie we maken ook plinten uit uw tegels.

Verzaging tegels op maat om de bovenzijde van de plinten een gelijke tint te geven als de tegel zelf is het mogelijk deze door ons te laten emailleren dit is een extra service van ons plinten maken van tegels. Geëmailleerd plinten dienen wel met zorg behandeld te worden bij het voegen van de plinten en bij reiniging, verwijderen van cementsluier en verfresten maak zeker geen gebruik van bijtende middelen en ook geen schuursponsjes. 

Geef formaat van de vloertegel op en hoeveel plinten u wenst in welke hoogte (standaard 7cm of 8cm) voor plinten maken uit tegels.

Plinten maken van tegels.

Standaard worden plinten 7cm hoogte gemaakt en lengte van uw tegel die blijft meestal. Plinten maken uit tegels de te verzagen tegels naar plinten worden altijd per volle tegel verzaagd, geef ons bij offerte aanvraag ook op de dikte van uw keramische tegels voor tot plinten te verzagen.

Gelieve voor uw plint productie ook op te geven indien uw tegel 30 bij 60 is of de plinten 30cm moeten zijn of 60cm lang. 

Traptreden keramisch voorzien van antislip lijnen of sier lijnen & mozaïeken verzagen in uw tegels is ook mogelijk bij ons evenals wandtegels op formaat zagen uit uw vloertegels. 

Offertes via mail aan te vragen niet telefonisch deze zijn niet bindend, ook uw tegels aanleveren en uw plint -bestellingen enkel na afspraak af te halen.

Hebt u tegels en heeft u plinten maken van tegels daaruit gemaakt nodig, vraag ons uw offerte via onderstaand contactformulier. 
geef ook op af u wenst dat de plinten dienen geëmailleerd te worden: 

Voorbeeld foto nr.1 hieronder bovenste plint werd niet geëmailleerd de 2de plint op foto wel. (Foto kleuren zijn indicatief)

 

Voor prijsvragen (en afleveren tegels voor) plinten maken uit tegels, zend uw gegevens via onderstaande invulformulier a.u.b. Gelieve bij offerteaanvraag ook tegel Merk en tegelbenaming (serie) mee op te geven.

 
Plinten maken uit tegels I Plinten zagen van tegels Plinten I  Plinten maken I  Plinten maken van tegels