keramische tegels 2 cm dikte

keramische tegels buiten 2 cm, ook geschikt voor op tegeldragers.klanten kiezen vaker voor keramische tegels 2 cm dikte deze terrastegels zijn kwalitatief zeer sterk en kunnen op traditionele wijze geplaatst worden alsook op tegeldragers gelegd worden voor bijvoorbeeld op een dakterras, maar ook in uw tuin, bijvoorbeeld op bestaande betonplaat.  

 

Voordelen tegeldragers.

  • Bij gebruik op tegeldragers, is gewoonlijk de nominaal breedte van de tegelvoegen (±) 5 mm. keramische tegels 2 cm op uw terras is kiezen voor genieten van een goede langdurige en duurzame bevloering. Meestal ook voorzien van een antislip terrasvloer, wat wenselijk is bij keramische buiten tegels.
  • De nominale breedte van de voegen ligt dus gewoonlijk om en bij de 5 mm, dit kan afhankelijk toleranties tegels en wensen klant variëren bij deze keramische tegels 2 cm.  
  • Regenwater loopt weg door open voegen en voorkomt opvriezende tegels het is dus een duurzaam systeem.
  • Je kan ook makkelijk hoogte verschil opvangen tussen tegelvloer en dorpel –deur(en).  
  • Op dakterrassen heeft het ook zijn voordeel dat elk gewenst moment een eventueel lek in de dakbedekking kan opgespoord worden zonder de tegels op te moeten breken, u kan ze nadien gewoonweg herplaatsen. 

Naar assortiment keramische terrastegels 2 cm

Terrastegels 1 cm   /   Terrastegels 2cm   / Budget : binnen en buiten tegels 60x60 vloeren voor binnen en buiten / Loten tegels te koop