Vloeren op houten ondergrond, op osb plaat.

Gebruik een primer zoals D4 en de ontkoppelingsmat.

Zorg voor een stabiele propere houten ondergrond bij voorkeur de platen vast schroeven (niet nagelen)
Op een schoon oppervlak kan u dan onze D4 primer aanbrengen en daarna uw ontkoppelingsmat met als afwerking uw stenen vloer.

Als voorbehandeling van zuigende en niet-zuigende ondergronden, alsook voor te renoveren oppervlakken. Speciaal geschikt als voorstrijk voor egalisatielagen en bij betegelingswerken.

Geschikt: op oude geglazuurde tegels en platen, kunstgraniet, kunststenen, glad beton, hechtende lijm- en plamuurresten, goed hechtende PVC-bekledingen (opschuren), spaanplaten V100, cement-, anhydriet- en gietasfaltdekvloeren.
Niet geschikt: op kunststof, metaal.

Daarna verlijmd u op de D4 primer de Schlüter®-DITRA 25 mat - ontkoppelingsmat welke ook een afdichting - waterdichting verzorgd 2 in 1 systeem. Voor afdichting de naden met waterdichte kerdi col dichten.

Verlijm deze mat op de primer die u voorheen hebt aangebracht (na droging ervan) en gebruik daarvoor de KTF 55 flex lijm om deze Ditra mat erop te verlijmen en nadien met de zelfde KTF 55 flexlijm uw tegels op de Ditra mat te lijmen.

Na plaatsing tegels en uitharding vloerlijm, de tegels opvoegen met flexibel voegsel FM60. Dit is tevens vuil en waterafstondend voegsel dat wij in ons gamma hebben.

De volgende dag kan u starten met wanden te betegelen, reinig ook steeds de dag na het voegen uw tegels met een Lithofin sanitair / Cementsluierverwijderaar om te genieten van een propere badkamerruimte.

PROFESSIONEEL ADVIES = EEN ZORGELOOS AFGEWERKTE BADKAMER MET JAREN GENIET ERVAN!

Lees altijd de product informatie op de verpakking of technische fiche.